Dureri abdominale, gaze

" Ceea ce am patiti la inceput au fost gaze in exces, scaun anormal, durere constanta in partea stanga sus si jos, slabiciune, febra usoara si alte cateva simptome marunte. Mi s-au administrat cateva medicatii, dar singurul lucru care m-a ajutat cat de cat a fost AXID, un medicament utilizat de regula pentru ulcer si pentru reglarea scaunului. Luam cate o tableta de AXID inainte de mese. Efectul era insa destul de slab si din ce in ce mai putin multumitor in timp.

Aproape imediat dupa ce am inceput sa beau Kombucco Orientalis, stomacul meu s-a simtit mult mai bine si cantitatea de gaze a scazut simtitor. Ma intrebam daca un efect placebo imi explica imbunatatirea. Insa in ziua urmatoare m-am simtit si mai bine; gazele au incetat si nu ma mai durea deloc. Sunt aproape sigur ca Kombucco Orientalis a fost foarte benefica pentru starea mea. Ma gandeam sa-i explic si doctorului meu ce mi s-a intamplat dar din pacate a murit acum 2 zile. Daca dupa cateva zile starea mea nu se mai inrautateste, ma gandesc sa renunt la AXID. Pentru prima oara dupa cateva luni ma simt normal."

Actualizare: 2 oct 1998 (dupa ~3 saptamani): "Continuu sa folosesc Kombucco Orientalis zilnic pentru starea de sanatate. Am intrerupt complet tratamentul cu Axid.

Kombucco nu m-a vindecat; stiu asta pentru ca daca nu o folosesc pentru cateva zile, starea mea se inautateste. Cu toate acestea, cand beau Kombucco ma simt perfect si sper ca peste un timp sa ma vindec de tot." - Stan B. - Focsani

marturii despre dureri abdominale gasiti si pe paginile:
slabire
eczeme (imbunatatirea digestiei)
hepatita


© kombucco.info
eXTReMe Tracker